Lezingen en presentaties (Events en Workshops):


Maandag 12 oktober 2020: 

Lezingen/workshops bij Kaasboerderij De Ruurhoeve in Hoogeloon over 'Gezonde vetten in relatie tot aderverkalking'


Op maandag 12 oktober is het weer zover, dan vindt in het kader van de Dutch Food Week weer een drietal lezingen/workshops  plaats over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de vetzuurstofwisseling, met als onderwerp:  

'Gezonde vetten in relatie tot aderverkalking'.

De lezingen zijn ook dit jaar gratis. Koffie of thee € 1,-

Uw bloedvaten worden ook gratis gemeten.

In verband met de geldende regels gedurende Corona is vooraf reserveren verplicht.

Er mogen dit jaar maar 30 personen tegelijk in de presentatieruimte, zodoende kan de 1,5 mtr regel afstand tot elkaar gewaarborgd worden. Vanwege Corona zijn er dit jaar in plaats van 2 lezingen, 3 lezingen gepland. De middaglezingen beginnen om 13:00 uur en 15:30 uur. De avondlezing start om 19:00 uur. Duur is maximaal anderhalf uur waarna gelegenheid is om uw bloedvaten gratis te laten meten.

Adres: Kaasboerderij De Ruurhoeve, Dominepad 7, Hoogeloon.

Voor meer informatie over de onderwerpen die aan de orde komen: klik hier

 

Donderdag 6 juni 2019: 

Jaarcongres Gezonde Innovatie (Ede)

Minder suiker in producten, leefstijl en omgeving.

Hoe kunnen producenten hun product aanpassen of vernieuwen met minder suiker? Bij wie ligt de verantwoordelijkheid om de leefstijl van mensen aan te passen. Op donderdag 6 juni organiseert Foodlog dit Congres met een interactief programma waarbij we de discussie met elkaar aangaan over suiker en de versuikerde omgeving.

Uiteraard staat Kaasboerderij De Ruurhoeve in de 'Proeftuin' waar een ieder die het Congres bezoekt onze overheerlijke Cholfitty-kaas kan proeven. Klik hier voor meer informatie.

Zondag 19 mei 2019: 

LCHF Beleveningmarkt (Leende)

Proeven, ruiken, ervaren en leren

Bezoekers van de LCHF Belevingsmarkt kunnen langs de marktkramen struinen. Krijgen de kans om te luisteren naar inspirerende lezingen. En kunnen deelnemen aan workshops of trainingen. Ook is het mogelijk om te proeven van allerlei verantwoorde, koolhydraat arme hapjes. Om in gesprek te gaan met diverse experts. Of om zelf aan de slag te gaan met fitnessapparatuur. Want naast goede voeding, zijn ook beweging, ontspanning en bioritme belangrijke elementen van een gezonde leefstijl. Allemaal elementen die terugkomen binnen het project Gezond Dorp en deze deze dag te beleven zijn.


Uiteraard verzorgt John Verhiel van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde ook dit jaar weer een lezing van zeer hoog niveau over de werking van Vitamine K2 in uw lichaam. Aan de Cholfitty-stand kan uiteraard de overheerlijke Cholfitty-kaas geproefd worden en bovendien kunt u uw bloedvaten laten meten. 

                      Klik op deze link om in te schrijven. (Evenement is geweest)

Voorinschrijving is verplicht en vol = vol.


Organiseer zelf een lezing

Wilt u zelf een lezing organiseren waar John Verhiel van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde spreekt over gezonde vetten, voeding en preventie en Walter Ansems een kaasproeverij verzorgt, kunt u het formulier hieronder even invullen.  

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om e.e.a. te bespreken. Reiskostenvergoeding is voldoende. (€ 0,25 p/km v.v.) Ook verzorgen wij een flyer welke u kunt verspreiden in uw omgeving.

Voorbeeld van zo'n flyer kunt u hier vinden.

 

E-mailen
Bellen