Gebruikerservaringen:

Op deze pagina vindt u gebruikerservaringen welke 'n aparte vermelding verdienen. Reden hiervoor is dat er altijd een link is naar het niet meer hoeven gebruiken van reguliere cholesterolverlagers of het niet hoeven gebruiken hiervan.


Gebruikerservaring:


Mevr. A. van N te A: Mijn werkgever had op een beurs kennis gemaakt met Cholfitty. Toen ik dus vertelde dat ik een verhoogd  cholesterol had en dit op wilde gaan lossen met voeding gaf hij mij de tip Cholfitty te proberen.

Ik ben een vrouw van 52 jaar met een verhoogd Cholesterol (vermoedelijk erfelijk). Mijn totale cholesterol was 9. Aangezien ik een beetje een afkeer heb van medicijnen wilde ik gaan proberen met voeding dit naar beneden te krijgen. Ik ben op mijn eigen verzoek door verwezen naar een diëtiste. Zij heeft mijn eetgewoontes in kaart gebracht en een dieet voor gesteld. Ze vertelde er wel bij dat het me vermoedelijk niet zou lukken het cholesterol gehalte dusdanig te verminderen dat ik zonder medicijnen zou kunnen.

Aangezien ik een grote kaaseter was en nog ben, raadde zij Kees kaas aan, ik heb het geprobeerd maar vond dit echt niet lekker. Dus ik kwam uit bij Cholfitty en deze kaas vond ik wel lekker.

Ik eet nu elke dag Cholfitty-kaas op mijn boterham (4 boterhammen/2 plakjes per dag) dit al ongeveer sinds december 2017. Begin mei 2018 was het zover ik ging geprikt worden op mijn cholesterol. Verbazing bij de doktersassistente hoe het mogelijk was dat ik dit bereikt had zonder medicijnen......mijn cholesterol stond op 6 ....... 3 punten gezakt! Omdat mijn goede vetten ook heel hoog zijn hoef ik geen medicijnen te slikken. Ik ben er van overtuigd dat dit resultaat mede door Cholfitty komt. Enne ik ga lekker zo door.... BEDANKT!!!

Gebruikerservaring:

Mevr. C.P. uit N: We zijn erg tevreden over de Cholfitty kaas. Het cholesterol is gedaald van 7,90 naar 5,00!!!. Dit is over een periode van 6 maanden. De internist is zeer tevreden over het resultaat. Ze heeft het gebruik van Cholfitty aan andere patiënten voorgesteld. (Geplaatst op 18 11 2023)

Heeft u ook een gebruikerservaring die een speciale vermelding waard is:

 

 

E-mailen
Bellen