Vital-Formula-99®

Nu ook verkrijgbaar bij Kaasboerderij De Ruurhoeve


Hallo .

Ik ben Walter Ansems van Kaasboerderij De Ruurhoeve.

Bij deze wil ik mijn 16 JARIGE gebruikerservaring met u delen. 

Ik ben in 1952 geboren.

Een half jaar voor dat ik 50 zou worden heb ik een foto laten maken van mijn pijnlijke linker knie, daaruit bleek dat mijn knie versleten was en dat was schrikken op die leeftijd! Maar ja, ik ben ook maar een normaal mens. Twee weken na deze foto van mijn knie, maakte ik een zeer grote fout. 

Mijn zoon Corné was met de trekker en zodenbemester met een totaal gewicht van 9000 kg op het grasland aan het werken. Hij belde mij om een storing aan de zodenbemester op te lossen. Na deze opgelost te hebben gooide Corné de deur van de trekker open en wilde ik op de rijdende trekker springen.

 

Dat ging echter goed fout! Ik gleed van het trapje af en werd overreden door de trekker met een gewicht van 5,5 TON! Corné merkte dit op het juiste moment en stopte gelukkig pas toen de trekker van mij af was. De trekker reed van af mijn knie over de linker helft van mijn lichaam, net langs mijn hoofd. Ik brak m'n schouder, 7 ribben en had een ingeklapte long.

Na ruim een jaar revalidatie kon ik 1.5 uur kantoorwerk doen en was er voor de rest van de dag geen energie meer om ook nog maar iets te kunnen doen. 

Een jaar na het ongeluk was ik met de kinderen en mijn vrouw De Ruurhoeve aan het promoten op de Seniorenbeurs in Veldhoven waar ik het product Vital Formula 99 heb leren kennen. Ik ben dat toen gaan gebruiken omdat zij me vertelden van Vital-99 mogelijk mijn 'versleten' knie zou kunnen genezen c.q. verbeteren na ongeveer een maand!

 

Dat was  inderdaad het geval maar wonder boven wonder had ik ook veel minder last van m'n pijnlijke schouder na het ongeluk. Sindsdien ben ik de Vital-99 blijven gebruiken tot op heden.

IK VOEL ME ALTIJD ENERGIEK EN FIT OP MIJN INMIDDELS 66 JAAR OUDE KNIEËN....!


Klik hier om er achter te komen hoe Vital99 ook u kan helpen.


Bestellen kan eenvoudig via onderstaande formulier:
E-mailen
Bellen