Events en lezingen:

LCHF Beleveningmarkt Leende, zondag 19 mei:

 

Proeven, ruiken, ervaren en leren

 

Bezoekers van de LCHF Belevingsmarkt kunnen langs de marktkramen struinen. Krijgen de kans om te luisteren naar inspirerende lezingen. En kunnen deelnemen aan workshops of trainingen. Ook is het mogelijk om te proeven van allerlei verantwoorde, koolhydraat arme hapjes. Om in gesprek te gaan met diverse experts. Of om zelf aan de slag te gaan met fitnessapparatuur. Want naast goede voeding, zijn ook beweging, ontspanning en bioritme belangrijke elementen van een gezonde leefstijl. Allemaal elementen die terugkomen binnen het project Gezond Dorp en deze deze dag te beleven zijn.


Uiteraard verzorgt John Verhiel van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde ook dit jaar weer een lezing van zeer hoog niveau over de werking van Vitamine K2 in uw lichaam. Aan de Cholfitty-stand kan uiteraard de overheerlijke Cholfitty-kaas geproefd worden en bovendien kunt u uw bloedvaten laten meten. 

                      Klik op deze link om in te schrijven

Voorinschrijving is verplicht en vol = vol.Wilt u zelf een lezing organiseren waar John Verhiel van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde spreekt over gezonde vetten, voeding en preventie en Walter Ansems een kaasproeverij verzorgt, kunt u het formulier hieronder even invullen.  

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om e.e.a. te bespreken. Reiskostenvergoeding is voldoende. (€ 0,25 p/km v.v.) Ook verzorgen wij een flyer welke u kunt verspreiden in uw omgeving.

Voorbeeld van zo'n flyer kunt u hier vinden.

 

Opbellen
E-mail